Virágvasárnapi istentisztelet

admin | 5.4.2020

Az istentisztelet itt  elérhető.

HIRDETÉSEK:
1. Nagyhéten kedden, szerdán és csütörtökön este 18.00 órakor harangszóval jelezzük a bűnbánati elcsendesedés idejét, amely alatt kérjük, hogy mindenki otthon tartson csendes órát, bibliaolvasással és imádsággal egybekötött önvizsgálatot.
2. Nagypénteken délelőtt 10.30 órakor jelezzük az istentisztelet kezdetét, amelynek videó vagy hanganyaga a gyülekezet facebook oldalán és honlapján lesz meghallgatható (www.facebook.com/refszepsi/www.refszepsi.sk/).
3. Húsvét vasárnapján délelőtt 10.00 órakor a Duna Televízióban lesz református ünnepi istentisztelet és úrvacsoraosztás. Igét hirdet saját családja körében dr. Szabó István, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának elnöke. Az istentisztelet után a megterített úrasztala mellett úrvacsoráznak. Kérjük, ebbe kapcsolódjunk bele mi is úgy, hogy odahaza, saját családi hajlékunkban megterítjük az úrasztalát, majd pedig a TV-n keresztül elhangzó felhívásra valljuk meg bűneinket, teszünk vallást a mi hitünkről, és vesszük magunkhoz a szent jegyeket. Ahol lehetséges, ott a családfő adja a kenyeret és a bort a család többi tagjának, majd pedig ő maga vesz. Az egyedül élők maguk veszik önmagukhoz.
4. Húsvét délutánjától a Szepsi TV is sugározza majd a húsvéti istentiszteletet innen, Szepsiből.
5. Akik nyomtatott igemagyarázatot, telefonos lelkigondozást, bevásárlást, gyógyszerkiváltást, hivatali segítséget kérnek, telefonon (0907284989) vagy a közelben lakó presbiter által jelezzenek.

Az Úr legyen gyülekezetünk és családjaink őriző Pásztora!

(Molnár Árpád)

Híreink
Virágvasárnapi istentisztelet
|
Készítette: refszepsi.sk
|
close