Istentisztelet - böjt 5.vasárnapja

admin | 29.3.2020

HIRDETÉSEK:
1. A Zsinati Tanács döntése szerint a járvány miatt május 29-ig csak alternatív módon tarthatunk istentiszteletet – elektronikus, tömegkommunikációs és nyomtatott eszközök igénybevételével: facebook, www.refszepsi.skwww.youtube.com, https:/ma7.sk,Szepsi TV, Pátria Rádió – Világosság, Duna TV (március 29-én 11-kor, április 12-én 9-kor és április 26-án 9-kor)
2. Úgyszintén május 29. utáni időszakra kell időzíteni a keresztelőket, házasságkötéseket, és a konfirmáció időpontját is.
3. A köztemető a város rendelete alapján a nyilvánosság előtt zárva van; kivételt képez a temetés, amely a legközelebbi hozzátartozók jelenlétében tartható. Mások csak a ravatalozó előtt, a szabad ég alatt lehetnek jelen.
4. Harangszó lesz minden alternatív istentisztelet és temetés előtt is.
5. Az iskolai és gyülekezeti hitoktatás, kátéoktatás távoktatás útján fog folytatódni, az elektronikus eszközök igénybevételével (e-mail, facebook)
6. FIGYELEM!!! Kérjük azokat a testvéreket, akik nyomtatott formában igénylik az igemagyarázatot, vagy beszélgetést, bevásárlást, gyógyszer beszerzését, esetleg más hivatali intézkedésben való segítséget kérnek, telefonon jelentkezzenek (0907284989) vagy jelezzék egy-egy közelben lakó presbiternek a kérést, aki továbbítja az információt gyülekezetünk elnökségének (lelkipásztor, gondnok).
Az Úr legyen gyülekezetünk és családjaink őriző Pásztora!

(istentisztelet)


Híreink
Istentisztelet - böjt 5.vasárnapja
|
Készítette: refszepsi.sk
|
close