HIRDETÉSEK

admin | 21.3.2020

Kedves Szepsi Testvérek!
1. A járvány miatt visszavonásig nem tarthatunk nyilvános gyülekezeti alkalmakat, istentiszteletet sem. Ennek értelmében kell újra tervezni a keresztelőket, házasságkötéseket, és a konfirmáció időpontját is.
2. A gyülekezet facebook és weboldalán (www.facebook.com/refszepsi/ és www.refszepsi.sk/) minden vasárnap, holnap is olvasható vagy/és meghallgatható igemagyarázat; hétköznap hitépítő írás, ima. Éljünk vele!
3. Ugyanitt hírt adunk református istentiszteletről, illetve megosztjuk annak videóját / online közvetítésének linkjét (pl. ma7.sk/hitelet).
4. Istentisztelet közvetítése a Duna Word-ön lesz még: március 29-én 11-kor, április 12-én 9-kor és április 26-án 9-kor.
5. A szepsi temető a nyilvánosság előtt zárva van; kivételt képez a temetési szolgálat, amely csak a legközelebbi hozzátartozók jelenlétében tartható. Mások csak a ravatalozó előtt, a szabad ég alatt lehetnek jelen.
6. Szomorú szívvel tudatjuk, hogy életének 55. évében váratlanul elhunyt Tamás Mária, Tamás László presbiterünknek a felesége. Temetése csütörtökön 14.00 órától volt itt, Szepsiben, római katolikus lévén felekezete szertartása szerint. Az Úr adjon vigasztalást a szerető férjnek, lányainak, vőinek és unokáknak, valamint a tágabb rokonságnak, volt munkatársaknak, ismerőseinek.

Az Úr legyen gyülekezetünk és családjaink őriző Pásztora!

Nt.Molnár Árpád

Híreink
HIRDETÉSEK
|
Készítette: refszepsi.sk
|
close